VIJVERS EN WATERPARTIJEN ALS

EYECATCHER IN UW TUIN

VIJVER ALS BLIKVANGER
Natuurlijke of moderne vijver
Een vijver aanleggen in de tuin is een blikvanger in uw tuin. Een vijver is een mooi rustpunt en bezit een enorme aantrekkingskracht. Niet alleen op mensen, maar ook op dieren.
In nagenoeg iedere tuin past een vijver. In sommige gevallen is een natuurlijke vijver het mooist en soms is juist een strakke, moderne vijver mooier. Vijvers zijn er in vele vormen, diepten en formaten, afhankelijk van uw wensen. Een vijver waarin u vissen wilt houden, moet bijvoorbeeld dieper zijn dan een vijver die alleen als waterpartij dienst doet. Har Verheijden is specialist in vijvers. Wij leveren alles op vijvergebied, van waterpomp tot en met roosters voor de veiligheid van kinderen en dieren bij uw vijver. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden.

WATERPARTIJEN IN UW TUIN

HAR VERHEIJDEN

WATERPARTIJEN IN UW TUIN

Watervallen, fonteinen, schuimbronnen
Wilt u geen vijver, maar houdt u wel van het geluid van vallend, klaterend of spetterend water, dan kunt u kiezen voor een waterpartij. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn in watervallen, fonteinen, schuimbronnen etc.

ZWEMVIJVER VOOR WATERPRET

Een vijver om in te zwemmen
Vijvers die zo zijn aangelegd dat er ook in gezwommen kan worden, zijn helemaal van deze tijd. Wie wil er nou niet een baantje trekken in een prachtige zwemvijver, al dan niet tussen de vissen en waterplanten? Van een zwemvijver heeft u het hele jaar door plezier: in de zomer gebruikt u hem als zwemvijver, in de winter is de zwemvijver een blikvanger in uw tuin. Har Verheijden vertelt u graag alles over de mogelijkheden van een zwemvijver.

CONTACTFORMULIER

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.