Uw tuinaanleg in goede handen

HAR VERHEIJDEN TUINAANLEG & KUNSTGRAS

Uw Tuinspecialist in totaalaanleg.

Neemt alle zorgen voor u weg zodat u kunt genieten van het buitenleven.
Maatwerk, service en aandacht voor kwaliteit.

Onze kwaliteit is herkenbaar door een grondige voorbereiding, een goede afstemming van kwalitatieve materialen, een nauwkeurige planning en correcte uitvoering en we ruimen ook nog alles netjes voor u op.

Door de grondige aanpak kunnen we uw project van klein tot groot aanbieden voor een goede kwaliteit en scherpe prijs.
Mocht er toch iets voorvallen laat het ons weten en wij lossen het direct voor u op.

Uw tuinontwerp is klaar, de materialen zijn uitgezocht, incl. keuzes voor de beplanting van bomen, hagen en andere vaste planten: het echte werk kan beginnen! Uw tuin kan worden aangelegd. Har Verheijden te Hunsel (Leudal) verzorgt de tuinaanleg met gekwalificeerde vakmensen en volgens afspraak, van a tot z. U hoeft niet op zoek te gaan naar een grondwerker, stratenmaker, bodemdeskundige, plantendeskundige,vijverbouwer, tuinhuis specialist, elektricien of beregeningsdeskundige etc.: Har Verheijden verzorgt de tuinaanleg van a tot z.

Leegmaken van de tuin

We beginnen met het leegmaken van de tuin. Dan gaan onze ervaren gekwalificeerde vakmensen het grondwerk uitvoeren: handmatig en/of machinaal wordt uw perceel ‘tuinklaar’ gemaakt.De contouren worden uitgezet en de hoogtes in uw tuin worden aangebracht, het terras of de terrassen worden uitgezet, zand wordt aan of af -gevoerd, leidingen worden gelegd, en de borders omgespit en plant klaar gemaakt.

De aanleg kan beginnen.

INRICHTING VAN DE TUIN

HAR VERHEIJDEN TUINAANLEG & KUNSTGRAS

Inrichten van de tuin
Verlichting, beregening, terrassen, tuinafscheidingen etc.
Na het grondwerk, leggen we elektra en desgewenst een beregeningsinstallatie aan in uw tuin.
Vervolgens gaan we uw tuin bestraten: het terras (of de terrassen) wordt aangelegd en we leggen de paden aan. Als in uw tuinontwerp een vijver is opgenomen, dan wordt die vijver in deze fase gegraven. Ook plaatsen onze vakmensen nu eventuele waterpartijen, een serre, prieeltje, hobby kas of oranjerie in uw tuin. Schuttingen en andere tuinafscheidingen, veranda’s, overkappingen, hekken en poorten worden in uw tuin geplaatst. De tuinaanleg begint nu al aardig te vorderen. We gaan nu de borders plant klaarmaken, en brengen bodemleven middels goede bacteriën, kalk en de benodigde substraat aan.

Beplanten van de tuin
Borders en gazon aanleggen Na het bemesten van uw tuin, starten onze vakmensen met de beplanting. Hebben alle bloemen, planten, struiken, heesters en bomen hun plek in uw tuin gekregen, dan is het tijd voor het gazon. Afhankelijk van uw wensen zaaien we het gazon in of leggen we grasmatten. Als het gazon is aangelegd, is de aanleg van uw tuin klaar. En nu tijd om te genieten van het buitenleven!

Wilt u liever ipv. een grasmat een prachtige kunstgrasmat dan bent u bij ons zeker aan het goede adres, we hebben ruime ervaring op het gebied van kunstgrassen en hebben een uitgebreide en kwalitatieve collectie op ons showterrein in Hunsel.

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u vragen?
Neem contact op door het formulier in te vullen of bel naar 06-54342625,

wij adviseren u graag!

BOUWKUNDIGE ELEMENTEN

HAR VERHEIJDEN TUINAANLEG & KUNSTGRAS

CONTACTFORMULIER

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.