BEPLANTING

BEPALEND VOOR EEN MOOIE TUIN HET HELE JAAR DOOR

BEPLANTING IN UW TUIN

Zonder tuinbeplanting (Bomen, hagen, struiken en planten) is uw tuin niet compleet. Voor beplanting gaan we uit van een beplantingsplan of we kiezen samen met u op onze bedrijfslocatie de bomen, hagen, struiken en planten die bij uw tuin passen en die u ook mooi vindt. Wij geven u gaarne goede adviezen omtrent uw keuze.
Het gebruik van kleuren en uiteraard de juiste plaats waar uw bomen, hagen, struiken en planten komen te staan is bepalend voor een mooie tuin het hele jaar door.

VERZORGING VAN UW BEPLANTING

HAR VERHEIJDEN

Bemesting en beregeningsinstallatie voor uw planten
Goede bemesting zorgt voor mooie beplanting. Bemesten doen wij met organische voedingsstoffen. Voordat wij uw planten bemesten, onderzoeken en bepalen wij de zuurgraad van de bodem. Ook brengen we structuur en afwatering aan. Dit is essentieel voor een gezonde groei van uw beplanting. Nadat de beplanting aangeplant is, bemesten we de tuin met een meststof die specifiek voor uw tuin geschikt is. Deze meststof is voldoende voor uw planten voor 100 dagen en garanderen een goede groei en gezondheid van uw beplanting en gazon. Beregening maakt ook deel uit van een goede verzorging van uw beplanting. Een beregeningsinstallatie zorgt voor de juiste hoeveelheid water op het juiste moment. Bovendien ook voor veel gemak, u hoeft niet meer met tuinslangen, losse sproeiers en gieters aan de slag: uw installatie zorgt voor de bewatering van al uw beplanting. Een beregeningsinstallatie is ook handig als u op vakantie gaat. Tevens zit er een handmatige bediening op de installatie, zodat u kunt beregenen wanneer u maar wilt.
Pop up sproeiers zijn zeer geschikt voor beregening die onopvallend in de tuin kan worden verwerkt. Deze pop up sproeiers komen onder waterdruk naar boven vanuit de grond, op vooraf vastgestelde tijden.

CONTACTFORMULIER

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.