Uw tuinontwerp in vertrouwde handen

Een tuinontwerp dat past bij uw tuin

Van inventarisatie, via ontwerp, naar beplantingsplan.
Heeft u een wens voor uw tuin? Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis of bij uw bedrijf om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen. Allereerst inventariseren we de wensen en bekijken we de mogelijkheden. Voor elke tuinwens en voor elk formaat tuin maken wij een passend en stijlvol ontwerp.
Dit tuinontwerp kunnen wij u in zwart/wit, kleur en zelfs in 3d presenteren. Bent u tevreden over het tuinontwerp, dan maken wij een beplantingsplan, een materialenlijst en een offerte.

U kunt op ons showterrein bij ons bedrijf in Hunsel de materialen bekijken en uitzoeken, zoals de nieuwste bestratingsmaterialen, de nieuwe collectie kunstgras 2022, trendy omheiningen zoals schanskorven, split schuttingen etc.

SHOWTUINEN

HAR VERHEIJDEN

U kunt op ons showterrein bij ons bedrijf in Hunsel de materialen bekijken en uitzoeken, zoals de nieuwste bestratingsmaterialen,
de nieuwe collectie kunstgras 2022 trendy omheiningen zoals schanskorven, split schuttingen etc.

Vanaf de eerste inventarisatie heeft u met steeds dezelfde contactpersoon te maken, die precies op de hoogte is van uw tuin, van uw wensen en van de mogelijkheden.
Nadat alle materialen zijn uitgezocht en de offerte is goedgekeurd, kunnen we starten met de aanleg van de tuin.

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u vragen?
Neem contact op door het formulier in te vullen of bel naar 06-54342625, wij adviseren u graag!

CONTACTFORMULIER

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.